De band

Steyn Schraepen

Zang: Steyn Schraepen

Wie Steyn niet kent is de laatste 25 jaar niet buiten gekomen. Van Oostduinkerke tot Riemst, van Ouren tot Blankenberge en van Ieper tot Flevoland, hij is er overal al meerdere keren geweest.
Overgrootmoeders en grootmoeders, breng uw dochters en kleindochters mee want hij is de “ideale schoonzoon”
Of je wil of niet, je kan niet anders dan van hem houden.

Jan Luijten

Keyboards: Jan Luijten

Uit de bijzondere stad Zoutleeuw ontspruit het muzikale genie “Jan!” Zijn vingervlugheid is generatie overschrijdend, net zoals zijn betovergrootvader speelde hij al vanuit de wieg Xylofoon op de sprotten van het bed.
Volgens ingewijden zijn de vingers van Jan verzekerd voor hetzelfde bedrag als de kont van Jennifer Lopez.

Bart Boonen

Gitaar: Bart “Oop” Boonen 

Ergens in het midden van de jaren ’80 kroop “Oop” voor het eerst op het podium van de plaatselijke parochiezaal. De Rock & Roll microbe pakte hem stevig beet en heeft ‘m nooit meer losgelaten.
Naar men zegt draagt Oop ‘s nachts zelfs geen pyjama, maar enkel een gitaarriem!

Basgitaar: Marc “Rosso” Van Puyenbroeck

Domein Bokrijk, het Gravensteen, Kasteel van Horst, Soul Sister, The Radios, Jean Bosco Safari,… Als we het dan toch over monumenten hebben, hier is Marc, een blijvende inspiratiebron van oude tot nieuwe gardes .
Wij brengen dit vlot bewegende museumstuk van onschatbare waarde mee, en stellen hem graag ten toon.
Let op! Aanraken mag.

Paul Zegers

Drum: Paul Zegers

In de rider van FeSteyn is een hoofdstuk enkel en alleen aan Paul gericht. “Verwijder alles uit de backstage waar hij met zijn drumstokken op zou kunnen rammen.” ‘t Is en blijft een drummer hé.
Zijn vrouw heeft hem naar het schijnt het koken zelfs verboden omdat geen pot of pan veilig is in huis, in het meest extreme geval wordt Paul veilig bewaard achter slot en grendel.